Soricei de cartofi

de roxanamiti in Mancare copii, 5 Dec 2010 | 6624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 60 g. cascaval Emmental ras
  • 5 linguri de lapte
  • 30 g. unt
  • 1 lingura de ulei
  • piper
  • sare
  • PENTRU DECOR
  • 8 rosii cherry
  • 1 lingura de stafide
  • 4 ridichi
  • fire de ceapa
  • 1 bucata cascaval cu "gaurele"
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soricei de cartofi:

*se spala bine cartofii, se pun intr-o tava, se ung cu ulei si se baga la cuptor (200 grade C),timp de 25-30 minute, se pot incerca cu o furculita pentru a vedea daca sunt gata,

*lasam  cartofii la racit,

*cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul din mijlocul cartofilor(cu grija de a nu i rupe sau gauri) si-i punem intr-un bol

*miezul din bol il amestecam cu untul , laptele, jumate din cascaval, condimentam si amestecam bine,

*umplem cartofii si deasupra punem restul de cascaval , dam la cuptor timp de 5 minute

*dupa ce s-au racit un pic incepem a decora:rosia o intepam cu o jumate de scobitoare,urechiusele din felii de ridichi, ochisorii din stafide, mustatile si coditza din ceapa

* si bucatica de cascaval cu "gaurele" ( eu am uitat sa pun)

Daca ti-a placut reteta noastra "Soricei de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Somon cu crema de praz